Jom klik hearbeat

Thursday, July 14, 2011

Selamat Hari Jadi Bonda



salam..


Dah lama kite semua tak bersua,semoga kalian semua sentiasa di bawah lindungan Allah s.w.t.

First of all saya nak ucapkan "SELAMAT HARI LAHIR" buat bonda terchenta pada hari ini 15hb Julai 2011 yg keberapa agaknya? kata ibu "biarla rahsia" haha,pagi2 lagi ayahanda saya dah call bagi tahu, takut2 anaknya lupe agaknya wish kat ibu..hehe tak lupe la ayah! kami tak lupe..

Buat ibu terchenta kakak doakan semoga ibu di panjangkan umur di murahkan rezeki di samping family dan cucu tersayang..

2 comments:

  1. hai Aqies.. Kasawari datang ni.. Selamat berpuasa

    ReplyDelete