Jom klik hearbeat

Friday, January 16, 2015

Ok Fine!

Salam wbt

Ok fine!

Nak rehat dan behenti untuk mendengar macam-macam cerita. Kisah yang lalu malas nak di dengar cerita lama-lama.Saya dah lama buka cerita baru.

Ok cerita sekarang saya suka dengan keje sekarang, penat berbaloi dengan gaji dan benefit. Penat tapi saya happy dan tak payah nak pikir pe yang buat saya serabut.Bertugas ngan oarang ramai memamg membuatkan kita jadi busy dan tak ingat benda lain.

Selalu dengar kawan-kawan fb yg mengadu susahnya nak jumpa saya call pun selalu tak berjawab, maaflah ada masa saya jawab k.Tuntutan tugas kadang-kadang nak tengok phone pun tak sempat, Nak wish birthday korang pun den tak sempat.Anyway korang sahabatmu ini sentiasa mengingatimu dari kejauhan. huhu Jangan marah k.

Really miss my family ermmm lama tak balik umah. Rindu jugak dengan Arissa Az Zahrah yang dah start school kat Little Caliph (Tadika Islam) cute je dia. Nowdays dia kat Travel to Tokyo ngan mummy ngan daddy dia.

Ayah still macam tu tak recover dengan baik sangat. Ibu still busy ngan kedai dia. Mybe kami ade perancangan nak bukak restoran kat Bangi and foodcourt.

Ok miss also ngan kawan-kawan especially syasya ngan kak azie. InshaAllah nanti kita jumpa k

So sorry jugak sebab phone hilang, so number phone semua lost! sesiapa yang nak number phone baru pm saya kat facebook k.

ok bye, jumpa lagi!, Salam jumpa lagi!Salam Sayang Kerana Allah Untill Jannah
Puteri Amna Balqies

No comments:

Post a Comment