Jom klik hearbeat

Wednesday, February 2, 2011

Esok Cuti..


Salam..

owhhhh esok kalian sume bercuti kan. selamat bercuti2 dan berehat2 yerp! kepada teman2 ukhuwah ku yg bakal mengakhirkan zaman bujang anda, Selamat menempuh Alam Rumahtangga semoga anda di berkati Allah swt dan bahagia di dunia dan akhirat Ameen..

kepada diriku, anda perlu berehat sepenuhnya, lupekan seketika perasaan hiba anda itu,pujukla hati anda supaya lebih mengingatkan Allah dari perkara len.

biarkan seketika sikap2 buruk anda,muhasabah diri byk2 yer, jgn pikir benda2 yg menghantui diri anda itu,be cool, be smart,dan be with Allah always.

biarkan ape yg org len nak kate ttg diri anda,asalkan kite sedar diri kita sape, belajarla dan terus belajar untuk mendekatkan dirimu kepada yg Esa.Jaga hatimu dan dirimu yg berharga ini dan labuhkan lah sayang dan cinta mu pada yg lebih berhak ke atas dirimu iaitu Yang Maha Pencipta.

Ampunkanlah dosa sesiapa yg penah menyakiti hatimu nescaya Allah akan sentiasa memberi kelapangan di hatimu dan kebahagiaan buat mu kelak.Ampun kan dosa2 saya jua.

SELAMAT BERCUTI yerr..
Salam dan jumpa lagi InsyaAllah.

2 comments:

  1. ni dah masuk keje balik... lama tak jenjalan sini... dah berubah banyak dah umah dia...

    ReplyDelete
  2. salam shay..hyeee biase2 jew blog nyer..

    ReplyDelete