Jom klik hearbeat

Wednesday, February 22, 2012

Daves & Deli One Utama...

Assalammulaikum wbt..


Salam Satu Malaysia

( tetibe semangat patrotik kuar setelah Pasukan Malaysia Kalah ngan Jepun semalam )

Tapi takpe janji dah menang di hati rakyat, kepada yang menyokong tahniah sebab bersemangat menyokong walaupun kalah. Alaaaaa sabar yer!! peacee!!


Berbalik pada cerita asal..

Lunch tadi saya meredah lagi I-Tech Park Damansara Jaya, bagi menjemput teman baik saya Syasya di opis beliau. Dan kami pun bersetuju untuk makan di Restoran "Daves & Deli" One Utama.

Yang Best lagi : Syasya belanja lunch kali ni..yeay!! Alhamdulillah..

Ape yang best : Sume makanan kat situ best sgt2..dan sedappp!!


Ni Restoran nyer dari hadapan



Ni syasya kawan sebantal saya haha ummi beranak dua
( muda kan macam budak sekolah darjah enam )




Ni kawan syasya yang baik hati hehe =)




Dan kawan syasya gak...
( tapi hasil gamba kurang memuaskan akibat budak yang amek gamba nih ade masalah kegegaran tangan dari dulu lagi )




syasya bersama makanannya...yum yummy!!



Lastly taraaaaaa...abes licin saya makan percaya tak?? haha sila percaya!!




Monoloq PAB : Happy sebab sekarang keje nak makan je!!! aktifkan diri untuk makan sebab nak jadi gemokk tapi xnak jadi hitam.. peaceee!!!

6 comments:

  1. hahahaha parkinson betulla kan? padanla tak boleh jadi photographer. canggih sgt kot kamera tu.

    ReplyDelete
  2. hahaha awk mmg lagi dulu mcm tu..bagi rosak gamba den ngan kak azie..

    ReplyDelete
  3. memang banyak korang berdua makan... nak gemuk sampai macam mana tu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kami mmg suke mkn..gemok tak kisahla..

      Delete